SINIF TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI

Dekanımız Prof. Dr. İrfan BAŞKURT, Fakültemiz 30 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30’da onlein olarak düzenlenen toplantıda sınıf temsilcileriyle bir araya gelerek kendilerini dinledi. Çok sıcak bir atmosferde geçen ve 32 sınıf temsilcisinin katıldığı toplantıda öğrencilerin görüş, öneri ve sıkıntıları dinlendi. Öğrenciler bu toplantının salgın hastalık sebebiyle unutulmadıklarını, Fakültelerinin yanlarında olduğunu göstermesi ve kendilerine konuşma fırsatı verilmesi bakımından çok anlamlı olduğunu belirtmişlerdir.

Toplantıda haftalık ders programları, ders muafiyetleri, alt ve üst sınıflardan ders alınması, derslerin çakışması, seçmeli dersler ve öğrenci işleri bürosuna gönderilen maillerin vaktinde cevaplanması gibi birçok konu görüşülmüş ve çözüm yolları üzerinde durulmuştur.