HAYEF’TE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

3 yılı aşkın bir süredir Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. Hülya Çalışkan'ın görev süresinin 28 Eylül 2020 tarihinde sona ermesi üzerine, yerine Prof. Dr. İrfan Başkurt atanmıştır. Bu münasebetle fakültemizde görev değişikliği töreni düzenlenmiştir. Söz konusu törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Prof. Dr. Mehmet Bilgin ve Prof. Dr. Erol İnce ile birlikte üniversitemizin diğer yetkilileri katılmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Nuri Aydın, Prof. Dr. İrfan Başkurt ve Prof. Dr. Hülya Çalışkan'ın yaptıkları konuşmalardan sonra, her iki dekanın karşılıklı çiçek takdimi ve başarı dileklerinin ardından görev değişikliği gerçekleşmiştir.