FAKÜLTE AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 Eylül 2020 Salı günü dekanlık görevine atanan Prof. Dr. İrfan BAŞKURT, ilk çalışma toplantısını gerçekleştirdi. Üniversitemiz Büyükçekmece Kampüsü Kültür Merkezi Farabi Salonunda yapılan toplantıya bütün öğretim elemanları katılmıştır. Toplantıda uzaktan eğitimin daha verimli hale getirilmesi için nelerin yapılabileceği, akademik çıktıların artırılması, salgın hastalık sebebiyle yaşanan olumsuzluklar, Fakülte ve öğrencilerle daha sıkı bir işbirliğine gidilmesi, öğrenci kulüplerinin desteklenmesi, rektörlüğümüzün başlattığı Cumhuriyetin 100. Yılında 100 kitap projesinin hayata geçirilmesi, EBYS’nin takip edilmesi, öğrencilerle iletişim ve sosyal sorumluluk projeleri yapılması gibi konulara yer verilmiştir.

Toplantı, dağıtılan kağıtlar yoluyla öğretim üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ve doçent ünvanı alan öğretim üyelerine cübbe giydirilmesi töreniyle sona ermiştir.