2019 Tercih ve Tanıtım Günleri

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tercih ve Tanıtım Günleri 2019, 19-23 Temmuz tarihleri arasında Avcılar Yerleşkesi Kültür Merkezi’nde, 24-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında ise ilgili fakültelerin kendi yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

Aday öğrenciler, tercih ve tanıtım günleri kapsamında üniversitemiz ile ilgili merak ettikleri konuların yanı sıra, tercih etmeyi düşündükleri bölümlerle ilgili öğretim üyeleri ile birebir görüşme imkanı bularak bilgi alabilecekler.

Aday öğrencilerimiz ziyaretleri süresince ayrıca, üniversitemizin burs, barınma, spor, sosyal-kültürel olanakları gibi birçok konu hakkında bilgi alabilecekler.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ailesi olarak,  üniversite adaylarına rehberlik edecek "Tercih ve Tanıtım Günleri 2019" etkinliğimize tüm aday öğrencilerimizi ve velilerimizi bekliyoruz.