Pandemi Günlerinde Yaşamın Sürdürülebilirliği Konulu Yarışma

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tarafından Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen, "Pandemi Günlerinde Yaşamın Sürdürülebilirliği" konulu Üniversite Öğrencileri Arası İYTE Instagram Fotoğraf Yarışması'na tüm üniversitelerimizin öğrencilerini davet etmektedir. Sosyal mesafeler ve duvarlar ardındaki yeni yaşamımız, bireylerin dünya algısını kökten değiştirmiş ve gündelik hayatı yeniden şekillendirmiştir. Instagram fotoğraf yarışması ile pandemi günlerinde insanın dünyayı algılama ve görme biçimindeki değişimlerin fotoğraf üzerinden nasıl aktarılabileceğinin cevabı aranmaktadır.

Bu doğrultuda; Yarışma Şartnamesine ve etkinliğin detaylarına İYTE resmi Instagram hesabından (@iyteedutr) ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü internet sayfasından (http://iyte.edu.tr) da ulaşabilirsiniz.

YARIŞMA TAKVİMİ

Son Katılım Tarihi: 15 Haziran 2020 Pazartesi saat 23:00 (TSİ)

Sonuç Açıklama Tarihi: 01 Temmuz 2020 Çarşamba

ÖDÜLLER