Fakültemizin Yer Aldığı 2018-1-TR01-KA202-059252 Numaralı Erasmus+ Projesi

2018’de İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi  SANAYİDE ÇALIŞAN YERLİ VE YABANCI MÜHENDİSLERİN AR-GE VE İNOVASYON BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” (DEVELOPING R&D AND INNOVATION SKILLS OF NATIVE AND FOREIGN ENGINEERS WORKING IN THE INDUSTRY) adlı ve 2018-1-TR01-KA202-059252 numaralı Erasmus+ projesinde yer almaktadır.

Çalışmalarını Avrupa ve Türkiye’de çalışan Ar-Ge mühendisleri üzerinde yoğunlaştıran proje kapsamında Ar-Ge çalışanlarına için uluslararası bir eğitim müfredatı oluşturularak, ders içerikleri zenginleştirilmiş ders modülleri halinde hazırlanacak ve geliştirilecek olan E-öğrenme platformunda erişime açılacaktır.

Proje kapsamında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, uygulanacak olan eğitim ihtiyaç analizinin tasarlanması ve analiz sonucuna göre eğitim müfredatlarının oluşturulması ve ders içeriklerinin (Androgoji) Yetişkin Eğitimi prensiplerine uygun şekilde hazırlanması aşamalarında bilimsel katkılar sağlayacaktır.

Partnerler:

• Gazi Antep Target Teknoloji Transfer Ofisi
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi
  • Viteco e-learning solutions
  • MAN
  • I-BOX

Süre: Eylül 2018 – Agustos 2020

Bütçe: 187,208.00 €

Proje Numarası: 2018-1-TR01-KA202-059252

Proje Web Sitesi için TIKLAYINIZ.

Türkçe Özet için TIKLAYINIZ.