Fakültemiz Lisans Programlarına Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin Dikkatine

ÖĞRENCİ, YATAY GEÇİŞE ONLİNE BAŞVURU SIRASINDA, ÖĞRENCİ OTOMASYONUNA GİRDİĞİ BİLGİLERİN DOĞRULUĞUNU ONAYLAR, KESİN KAYIT HAKKI KAZANMASI HALİNDE, BİLGİ VE BELGELERİNDE NOKSANLIK YA DA HATA OLMASI DURUMUNDA KESİN KAYDININ YAPILMAYACAĞINI, KESİN KAYDI YAPILMIŞ OLSA DAHİ İPTAL EDİLECEĞİNİ KABUL VE TAAHHÜT EDER.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN 2018-ÖSYS TERCİH KILAVUZUNDA YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KOŞUL VE AÇIKLAMALARINI DİKKATLE OKUYARAK MÜRACAAT EDECEĞİ LİSANS PROGRAMINA AİT ARANAN ÖZEL KOŞULLARI SAĞLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

KESİN KAYIT DÖNEMİNDE KAYIT YAPTIRAN TÜM ÖĞRENCİLERİN YÖKSİS VERİ TABANINDAN DAHA ÖNCE EK MADDE-1 UYARINCA YATAY GEÇİŞ YAPIP YAPMADIĞI SORGULANACAK OLUP, EK MADDE-1 UYARINCA YATAY GEÇİŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLENLERİN KESİN KAYDI YAPILMIŞ OLSA DAHİ KAYDI İPTAL EDİLECEKTİR.

DEKANLIK