2018-2019 GÜZ YARIYILI MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVI

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA LİSANS ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİNİN 24. MADDESİNİN Ç) BENDİ “Ç) MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVI: KAYITLI OLDUĞU DİPLOMA PROGRAMINDAKİ EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN ANCAK MEZUNİYET İÇİN EN FAZLA ÜÇ DERSE KADAR BAŞARISIZ (FF) DERSİ BULUNAN ÖĞRENCİLER VEYA BÜTÜN DERSLERDEN BAŞARILI OLMASINA RAĞMEN MEZUNİYET İÇİN GEREKLİ AGNO KOŞULUNU SAĞLAYAMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN, YARIYILLIK YA DA YILLIK OLMASINA BAKILMAKSIZIN BÜTÜNLEME SINAVLARININ BİTİŞ TARİHİNDEN İTİBAREN ON BEŞ İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE YAPILAN SINAVDIR. MEZUNİYET İÇİN ARANAN AGNO’YU SAĞLAMAK AMACIYLA YAPILAN SINAVLARA ANCAK DD VEYA DC NOTU ALINAN DERSLERDEN GİRİLEBİLİR. DAHA ÖNCE ALINMAMIŞ VEYA DEVAMSIZLIKTAN KALINAN DERS/DERSLER İÇİN ÜÇ DERS SINAVI HAKKI YOKTUR. MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVI HER YARIYIL İÇİN BİR DEFA AÇILIR.” HÜKMÜ UYARINCA MEZUN OLMASI İÇİN BAŞARISIZ EN ÇOK ÜÇ DERSİ BULUNAN ÖĞRENCİLERE (SÖZLÜ VE UYGULAMALI YAPILAN DERSLER HARİÇ) 13 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10.00’DA V1 DERSLİĞİNDE MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVI: YAPILMASINA VE MÜRACAATLARIN 07 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR İNTERNET SİTEMİZDE BULUNAN DİLEKÇE ÖRNEĞİNİN DOLDURULARAK ELDEN TESLİMİ VE/VEYA FAKS GÖNDERMEK SURETİYLE KABULÜNÜN UYGUN OLDUĞUNA 08.01.2019 TARİH VE 01/09 SAYILI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA KARAR VERİLMİŞTİR.

DEKANLIK